Bare det beste er godt nok!

Ta godt vare på bilen din med riktig bilpleie så holder den seg mye lenger – både i verdi og utseende.
Hos Akseth Auto får bilen den «spaopplevelsen» den fortjener. Vi tar vare på bilens lakk med de beste produkter. Om du bor i Namdalen eller omegn er dette stedet for din bil!

Å beskytte billakken ved regelmessig rengjøring, voksing og polering er viktig, men på lang sikt er ikke dette nok. De vanlige overflatebehandlinger du gjør hjemme eller på den lokale bensinstasjonen, klarer ikke å fjerne de nedbrytende stoffene som har lagt seg i porene til din bils lakk. Å fjerne disse krever en meget avansert metode. Hos Akseth Auto kan vi tilby den beste behandlingen for din bil, slik at du blir fornøyd med resultatet.

Vi bruker Drop Off Glasscoat –
Keramisk lakkbeskyttelse
Vi er et sertifisert Drop Off senter som gjennom veiledning og oppfølging fra leverandør byr deg som kunde på et produkt med garanti og enkel etterbehandling. Produktet har opptil 5 år eller 100.000 km garanti og gir bilen din en glans og hardhet i lakken som sørger for enkelt vedlikehold, og effekten av å ha en bil som ser polert ut etter en hver bilvask.

Drop Off har de siste årene blitt et så ettertraktet produkt at selv merkeforhandlerne benytter dette på mange av sine kunders nye og brukte biler. Drop Off Glasscoat er et fantastisk produkt å behandle bilen med når den er helt ny, eller når din brukte bil vil fornyes. Du kan da smykke deg med en bil som med normalt renhold sørger for at bilen ser ny ut i overskuelig framtid.
Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UV stråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Dropp off har en holdbarhet opp til 5 år. Drop Off er et av de få merker som er UTEN silikon, teflon eller voks. Og er langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes idag.

Unik test gjort av Statens Provningsanstalt

Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!

Klikk her for å lese om bedriftsavtale