Bilpleiebutikk

I vår butikk får du et stort utvalg av bilpleieprodukter og bilrelaterte produkter. Vi forhandler flere bilpleie brands, poleringsutstyr, bilrekvisita, ekstralys og felger/dekk.

Er du ute etter bilpleie utstyr er vi rette butikken for deg!

Bilpleie

Ta godt vare på bilen din med riktig bilpleie så holder den seg mye lenger – både i verdi og utseende. Hos Akseth Auto får bilen den «spaopplevelsen» den fortjener. Vi tar vare på bilens lakk med de beste produkter. Om du bor i Namdalen eller omegn er dette stedet for din bil!

Bedriftsavtale

Firmabilen er ett av bedriftens ansikter utad. En ren og velstelt firmabil vitner om et seriøst firma som tar vare på sine verdier.For å sikre at bedriftens bilpark fremstår slik man ønsker kan vi tilby en bedriftsavtale tilpasset din bedrifts bilpark, bruksområder og ønsker.Når bilen er ny kan vi polere og lakkforsegle den, slik at nybil glansen bevares og bilen blir lettere å vaske. Dette kan med fordel gjøres samtidig med at eventuell dekor påmonteres bilen. Vi er et sertifisert Drop Off senter og kan tilby Drop Off på nybiler og brukt biler.