Trygg hele veien

Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Da må du velge riktige dekk. Akseth Auto er en del av en faghandelkjede som satser på kvalitetsdekk og fører de kjente dekkmerkene. Hos Akseth Auto kan du være trygg på at vi vet hvilke vinterdekk som er de beste for deg, ditt kjøremønster og miljø.
I vår butikk vil du finne kvalifisert personell som kan si deg hvilke vinterdekk som er best til nettopp din bil. Dette er ofte viktigere enn dekktester som er tatt på generelt grunnlag. Vi kan din bil og vil gi deg de riktige rådene. Om du har lest en dekktest i et ukeblad eller avis er det ikke sikkert at testvinner er riktig for din bil. Spør oss!

Hvorfor er gode vinterdekk så viktig?

Dekkene er det eneste som forbinder deg og bilen din med underlaget. Og visste du at den delen av et normalt bildekk som til enhver tid er i berøring med underlaget, ikke er særlig større enn en håndflate?

Dette innebærer at noen ganske få kvadratdesimeter gummi er med på å bestemme din og dine medpassasjerers skjebne.

Riktige vinterdekk kan redde liv

Å velge riktig vinterdekk kan redde liv, særlig på våt vei eller hvis du må bråbremse. Det handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen som oppgis i vognkortet. På samme måte som bilparken i Norge varierer, fra lette småbiler til store familiebiler og SUV’er, like mye varierer utvalget i merker og anbefalinger fra fabrikanten når det gjelder dekkene.

Er du blant dem som tror at «et dekk er et dekk», så lenge det ser sort og pent ut? Da tar du veldig feil.

Det er enorme forskjeller i veigrep og slitestyrke mellom de ulike dekkmerkene av vinterdekk. Noen burde aldri vært på veien. Hvert år testes dekk i flere uavhengige dekktester, hvor de kjente merkene alltid kommer best ut. Men enkelte vinterdekk på markedet er så farlige og elendige at de ender opp med 0 av 100 oppnåelige poeng!

Prisgaranti

Akseth Auto gir prisgaranti på utvalgte dekkmerker. Klikk på «Les mer» for å se vilkårene for vår prisgaranti. Vi skal være best på kundeservice og pris!

Ring oss i dag for pris på nye dekk.

Dekk

Vi har ett av markedets største utvalg av dekk fra kjente merkevarer.

Vi leverer kjente merker som: Pirelli, Continental, Nokian, Maxxis,BF Goodrich, Roadcruza, Kumho, Yokohama, NangKang, Triangle, Powertrac og Gislaved

Felger

Norges HEFTIGSTE felgprogram.

Å finne riktig felg handler ikke bare om smak eller utseende. Vi har utvalget og kunnskapen til å hjelpe deg med riktig felg som passer både bil og lommebok.

Ta kontakt og vi hjelper deg å finne drømmefelgene!

Dekkskift

Bestill et raskt og effektivt hjulskift til oss.

Vi kontrollerer tilstand, slitasje og lufttrykk på dekkene dine.

Dekkhotell

Dekkoppbevaring på dekkhotell er enkelt og behagelig. Vi tar vare på dine sommer- og vinterdekk og oppbevarer dem i riktig temperatur, med rett luftfuktighet og beskyttet fra solen.

Når det er på tide å skifte hjul er dekkene i god stand og klar for en ny sesong på veien.