Trygg hele veien

Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Da må du velge riktige dekk. Dekk1 er en faghandelkjede som satser på kvalitetsdekk og fører de kjente dekkmerkene. Vi vet hvilke sommerdekk du trenger. Kontakt oss for et tilbud i dag!


Riktig dekkvalg

I motsetning til vinterforholdene, stiller sommeren stort sett de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. Det er stort sett myndighetenes og forbrukernes krav som styrer utviklingen av sommerdekk. Den overordnede regelen er imidlertid at dekket må tåle bilens topphastighet men det er også mange andre faktorer som spiller inn. Levetid kontra kjøreegenskaper, støy og komfort osv. Det har de senere årene kommet stadig flere såkalte miljødekk på markedet. De kjennetegnes ved lavere rullemotstand og dermed bedre drivstofføkonomi. Men også for sommerdekk går prioritering av en egenskap gjerne på bekostning av andre.


Hvorfor er gode sommerdekk så viktig?

Kontaktflaten mellom bilen og veien er ikke større enn en hånd. Derfor er det viktig at dekkene dine er i best mulig stand og riktige til din bil. Et annet faktum er at 20% av det totale drivstofforbruket er avhengig av dekkene.


Kontakt oss

I vår butikk vil du finne kvalifisert personell som kan si deg hvilke sommerdekk som er best til nettopp din bil. Dette er ofte viktigere en dekktester som er tatt på generelt grunnlag. Vi kan din bil og vil gi deg de riktige rådene. Om du har lest en dekktest i et ukeblad eller avis er det ikke sikkert at testvinner er riktig for din bil. Spør oss!


Prisgaranti

Akseth Auto gir prisgaranti på utvalgte dekkmerker. Klikk på «Les mer» for å se vilkårene for vår prisgaranti. Vi skal være best på kundeservice og pris!

Ring oss i dag for pris på nye dekk.

Dekk

Vi har ett av markedets største utvalg av dekk fra kjente merkevarer.

Vi leverer kjente merker som: Pirelli, Continental, Nokian, Maxxis,BF Goodrich, Roadcruza, Kumho, Yokohama, NangKang, Triangle, Powertrac og Gislaved

Felger

Norges HEFTIGSTE felgprogram.

Å finne riktig felg handler ikke bare om smak eller utseende. Vi har utvalget og kunnskapen til å hjelpe deg med riktig felg som passer både bil og lommebok.

Ta kontakt og vi hjelper deg å finne drømmefelgene!

Dekkskift

Bestill et raskt og effektivt hjulskift til oss.

Vi kontrollerer tilstand, slitasje og lufttrykk på dekkene dine.

Dekkhotell

Dekkoppbevaring på dekkhotell er enkelt og behagelig. Vi tar vare på dine sommer- og vinterdekk og oppbevarer dem i riktig temperatur, med rett luftfuktighet og beskyttet fra solen.

Når det er på tide å skifte hjul er dekkene i god stand og klar for en ny sesong på veien.