Bilverksted

Vi på Akseth Auto vet at det ikke er bare artig å eie en bil, selv om man skulle ønske at det var det.
Vi har derfor flere tilleggstjenester som kan hjelpe deg på veien til et enklere bilhold, og at det å få utført service og reparasjoner skal gå så smidig som mulig.
Er bilen dekket av nybilgaranti – gjelder denne også etter service hos oss.

Service

En bil som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger. En service gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er sjekket av fagfolk. Vi hjelper deg med service og vedlikehold på din bil.

Er man flink å følge service intervallene på bilen vil levetiden på motor og drivverk være lengre. En service gir deg også ekstra trygghet som bileier, bilen er sikker og sjekket av fagfolk. Vi hjelper deg gjerne med service og vedlikehold av din bil.

AC-service

Vi utfører ac service på alle bilmerker. Klimaanlegget – ren og frisk luft i bilen. Et rent og effektivt klimaanlegg er viktig for å gjøre bilturen så komfortabel som mulig, og bidrar dermed til trafikksikkerheten. Gjennom årets sesonger varierer både temperaturen og luftfuktigheten, og det utsetter klimaanlegget for store påkjenninger. Derfor bør klimaanlegget sjekkes jevnlig for å forsikre deg om at bilen ikke blir en badstue i sommervarmen, eller at bakterier og muggsopp irriterer øyne og luftveier. For allergikere kan et dårlig vedlikeholdt klimaanlegg være årsak til store plager.
Bestill gjerne service av klimaanlegget i forbindelse med EU-kontroll eller vanlig service. Det er ofte ikke inkludert i bilprodusentens servicespesifikasjoner.

4-Hjulskontroll

Når bilens styringssystem fungerer som det skal er dekkslitasjen minimal og du har en god kjøreopplevelse. Når hjulstillingen er skeiv sliter dekkene raskere og da er det viktig å ta en hjulstillingskontroll. Vi undersøker om vinkelen på hjulene er som den skal og utfører eventuelle korrigeringer.
Hvis bilen trekker til siden eller du ser tydelig høyere slitasje på innerkant eller ytterkant av dekket har du sannsynlighvis behov for hjulstillingskontroll. Vi anbefaler at du først tar en sjekk at luftrykket er riktig. At rattet ikke står i midtstilling ved kjøring rett fram kan også være et tegn på feil hjulstilling. Hjulstillingskontroll er en viktig service på bilen for å avdekke feil og slitasjer.

EU-Kontroll

Trenger bilen din EU-kontroll?

Hos oss kan du bestille EU-kontroll hos dyktige og profesjonelle mekanikere. Vi utfører EU-kontroll på alle merker.

Delbetaling

Ikke utsett service og nødvendige reparasjoner. MECA konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA konto direkte på verkstedet når du henter bilen. Enklere blir det ikke!

• Inntil kr. 30 000,- i kreditt

• 24 måneders rentefri delbetaling

• 30-60 dagers avgiftsfri kreditt
Finn en betalingsplan som passer for deg.

Leiebil

Har du bilen på verksted kan du booke rimelig leiebil til oss.

Sett igjen bilen og kjør videre til dine gjøremål med vår leiebil.  

Pris: 445,- pr dag – ink. bom og drivstoff

MECA VEIHJELP

Når du tar service hos oss, er ett års MECA Veihjelp inkludert. Alltid.

Stoppe opp. Det kan allikevel være mange årsaker til at man noen ganger er uheldig og får et stopp. Da er det spesielt viktig at bilen er dekket av MECA Veihjelp som sikrer at både du og bilen din blir plukket opp – kostnadsfritt.

Firmaavtale 

Vi har egne firma avtaler for bedrifter med express linje på vårt verksted og leiebil.

Dette vil gjøre hverdagen for bedrifter enklere.
Vi tar oss av firmabilene til ditt firma.