Ta godt vare på bilen din med riktig bilpleie så holder den seg mye lenger – både i verdi og utseende. Hos Akseth Auto får bilen den «spaopplevelsen» den fortjener. Vi tar vare på bilens lakk med de beste produkter. Om du bor i Namdalen eller omegn er dette stedet for din bil! Hos Akseth Auto kan vi tilby den beste behandlingen for din bil, slik at du blir fornøyd med resultatet. Vi kan tilby en rekke tjenester

Innvendig vask

Støvsuging, vask av gulvmatter, plastikk og vinduer. Denne vasken bruker vi 3,5 til 4 timer på og gir deg en ordentlig REN bil både innvendig og utvendig.

Skinnrens og skinnkrem

Skinnsetene blir støvsugd og vasket rene. Skinnrens blir benyttet for å fjerne alt av fett og forurensing i skinnsetene. Behandlingen avsluttes med at vi påfører skinnkrem.

Full innvendig rens av bil

Seter og stoff blir renset med våtrensemaskin (skinnseter blir renset og oppkremet med egnet skinnbehandlingsmidler). Plastikk og vinduer blir grundig vasket, luftdyser blir grundig rengjort – her går vi ekstremt grundig tilverks over hele bilen innvendig – må stå over natten for tørking.

Ozonbehandling

Ozonbehandling – fjerner røyklukt, oppkastlukt, bakterier og annen uønskede lukter i bilen. Luktfjerning (Inkluderer full innvendig rens av bil). Seter og stoff blir renset med våtrensemaskin (skinnseter blir renset og oppkremet med egnet skinnbehandlingsmidler), plastikk og vinduer blir grundig vasket, luftdyser blir grundig rengjort – her går vi ekstremt grundig til verks over hele bilen innvendig. Bilen må stå hos oss i 5 hele dager. 2 dager går med til rens og tørk av bilen, og den står i 3 hele døgn med doble ozongeneratorer i seg for å fjerne lukten i bilen. Etter 3 dager tas ozongeneratorene ut av bilen og den luftes i et par timer før vi kjører en egen kuperensemaskin inne i cockpiten. Hele bilen blir deretter vasket opp igjen innvendig da ozonmaskinen legger ett tynt lag som må fjernes. Akseth Auto blir brukt av forsikringsselskaper over hele distriktet på krevende luktfjerningsjobber. Vi garanterer at lukten og bakteriene i bilen blir borte med denne behandlingen – 5mnd garanti.

Utvendig vask

Vi starter med å avfette bilen som får lov til å jobbe på bilen i ca 5 minutter. Skum legges over avfettingen som igjen får lov til å fungere i 5 minutter. Imellomtiden skrubber vi felgene helt rene. Bilen spyles ren med høytrykkspyler nedenifra og opp. Ny runde med skum legges over bilen og den blir vasket skikkelig fra topp til bunn. Vi avslutter med å tørke bilen helt tørr – ovenifra og ned.

Motorvask

Vi starter med å avfette motorrommet med petrokjemisk avfetting – dette får lov til å jobbe ca 5 minutter. Deretter går vi over hele motorrommet med en myk detailingbørste – skrubb overalt! Alkalisk skumsåpe legges over hele motorrommet – la det virke i noen minutter og skyll motorrommet med varmtvann uten trykk.

Polering

Vår enkleste 1-stegs polering for deg som ønsker en rimelig behandling av bilen.MERK! Denne behandlingen fjerner lite riper \ ugang i lakken men kan være perfekt for deg som skal levere inn igjen bilen på leasing eller selge den.
En stegs rubbing \ lakk korrigering samt påføring av wax med en holdbarhet på 4-5 mnd.

Drop Off

Vi er et sertifisert Drop Off senter som gjennom veiledning og oppfølging fra leverandør byr deg som kunde på et produkt med garanti og enkel etterbehandling.

Drop Off – Et unikt hybridprodukt

Drop Off er hele 1600 % hardere enn vanlig voks! Hardhetsgraden er 9H.
Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte. Behandlingen har en holdbarhetstid på opptil 5 år om bilen vaskes regelmessig på en profesjonell måte. For å opprettholde garantien skal bilen skal inn til vedlikeholdsvask èn gang i året. Vedlikeholdsvask koster 2500 kr inkl mva – da fjerner vi kjemisk alt av salt og forurensing som har kommet på bilen før vi rebehandler den med en ny topcoat med keramikk. Ved bruktbil tilkommer lakkrens på kr 2000 – dette må utføres før Drop Off behandlingen kan legges på bilen. Vi kjører 3 stegs lakkrens for å fjerne så mye riper som mulig. Drop Off behandlingen utføres på 2 arbeidsdager. Husk at bilen ikke skal vaskes med noe form for kjemikalier de første 14 dagene etter behandlingen

Våre priser

 • Innvendig vask 2790kr
 • Skinnrens 1990kr
 • Full innvendig rens av bil 7990
 • Ozonbehandling 9990kr
 • Utvendig Vask 890kr
 • Innvendig og utvendig vask 3590kr
 • Polering Liten bil 3900kr
 • Polering Personbil 4900kr
 • Polering Suv 5900kr
 • Polering Varebil 6900kr
 • Drop Off liten bil 8900kr
 • Drop Off personbil 9900kr
 • Drop Off Suv 10900kr
 • Drop Off varebil 11900kr